Adventstid

Tenk at vi endelig er i gang med nedtellingen - igjen. Nå er juletrærne fylt opp med koselige overraskelser, til stor gleder for våre to små. Små-sjarmørene fikk hver sin farge på gaveposene, sånn at det ikke skulle bli noe kluss og forvirring. I dag fikk de en felles overraskelse - en julefilm som oppsluker all deres oppmerksomhet i skrivede stund.
Nå er det vel tide på å lage litt frokost, før pepperkakeboksen får gjennomgå. Håper dere får en fin første søndag i advent.
/Christine

2 kommentarer:

  1. Hei,hei!
    Så superfin reportasje i Amta før helgen, så utrolig gøy at du får det til!!! Nydelige kalendre dere har, også håper jeg dere koser dere i nytt hus!
    Mvh Anette♥

    SvarSlett

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Lurer du på noe, kan du sende meg en epost: christine [at] snedesign [dot] com

Meet The Author

Jeg er Christine. Kvinne. Mamma. Kone og kjæreste. Jeg er opptatt av å leve livet mitt lykkelig, og jeg har derfor hoppet av den tradisjonelle karrierestigen, for å drive med det jeg liker aller best. Designe. Skape. Utvikle. Inspirere. Glede. Med fokus på barn og deres omgivelser. Velkommen til å følge meg i ferden mot å skape et nytt hjem, i en ny by - og ikke minst en ny hverdag i en ny jobb, i eget firma.